Working crossings in MM2?

User avatar
Seahawk
MM2X Super Active User
MM2X Super Active User
Posts: 2232
Joined: Sat Dec 15, 2012 1:00 am
Location: Navi Mumbai, India
Been thanked: 1 time

Working crossings in MM2?

Postby Seahawk » Fri Sep 22, 2017 9:37 am

What is this? Back some time I had heard that the stop posts of Chicago bridges cannot be added to MM2 because MM2 lacks such things. But Classic Madness's map uses it. Though it doesn't uses it properly, and sometimes it is open on the wrong time.
Image
-Seahawk
Image
Best New-comer screen shooter  of the year 2013
Image
Best MM1 screen shooter of the year 2014
Join WarThunder: https://warthunder.com/en/registration?r ... e_29943171

User avatar
Franch88
MM2X Admin
MM2X Admin
Posts: 15721
Joined: Thu May 31, 2007 2:00 am
Location: Italy
Been thanked: 1 time
Contact:

Postby Franch88 » Fri Sep 22, 2017 8:20 pm

That feature of the map Pleasantville, which comes with Classic Madness mod, uses the same system of the London bascule bridges, but just with a custom 3D model used that looks like two distanced railroad crossings. You can well notice that they work like them, in fact, speaking about opening and closing times, for example. There's nothing new invented.
Fiat 500 = Italian motorization. Franch88, MM2 eXtreme forum and website Administrator.
|Franch88's MM2 Releases|