MM1 RV3 installer problem.

User avatar
Seahawk
MM2X Super Active User
MM2X Super Active User
Posts: 2223
Joined: Sat Dec 15, 2012 1:00 am
Location: Navi Mumbai, India
Likes received: 1 like

MM1 RV3 installer problem.

Postby Seahawk » Thu Oct 12, 2017 7:53 am

This is what the installer says even after I choose the correct folder:
Image
-Seahawk
Image
Best New-comer screen shooter  of the year 2013
Image
Best MM1 screen shooter of the year 2014
Join WarThunder: https://warthunder.com/en/registration?r ... e_29943171

User avatar
midtown96
MM2X Junior User
MM2X Junior User
Posts: 97
Joined: Fri Apr 24, 2009 2:00 am

Postby midtown96 » Fri Oct 13, 2017 3:25 am

Run the installer as administrator.
I am not sure if it works but try it.

User avatar
Seahawk
MM2X Super Active User
MM2X Super Active User
Posts: 2223
Joined: Sat Dec 15, 2012 1:00 am
Location: Navi Mumbai, India
Likes received: 1 like

Postby Seahawk » Fri Oct 13, 2017 6:44 am

Still the same. Though I have the files somewhere else. :)
-Seahawk
Image
Best New-comer screen shooter  of the year 2013
Image
Best MM1 screen shooter of the year 2014
Join WarThunder: https://warthunder.com/en/registration?r ... e_29943171

THE_DriverX
MM2X Newbie
MM2X Newbie
Posts: 27
Joined: Sun Sep 03, 2017 2:00 am
Location: USA

Postby THE_DriverX » Thu Dec 28, 2017 5:22 am

Just a thought.... Do you have .Net v3.5 installed? From what I can remember, that installer requires .NET v3.5. Otherwise, just extract it's contents with 7-zip: https://www.7-zip.org/

User avatar
Wolf95
MM2X Newbie
MM2X Newbie
Posts: 2
Joined: Tue Mar 06, 2018 1:00 am

Postby Wolf95 » Tue Mar 06, 2018 10:42 am

Got the same problem, .NET 3.5 is installed and checked in the Windows features list, though the debug messages says this:

CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll

So there's 4.0 for some reason. Any ideas on that?

And unpacking gives me some weird files I honestly don't know what to do with. Never modded MM before.

User avatar
carfan1061
MM2X Occasional User
MM2X Occasional User
Posts: 335
Joined: Sun May 22, 2016 2:00 am
Location: England

Postby carfan1061 » Tue Mar 06, 2018 2:24 pm

Just ignore it. Press continue, and it will extract as normal.

[spoiler]You should also think about activating winsows. :P[/spoiler]
Image

User avatar
Wolf95
MM2X Newbie
MM2X Newbie
Posts: 2
Joined: Tue Mar 06, 2018 1:00 am

Postby Wolf95 » Tue Mar 06, 2018 3:48 pm

But it won't let me extract anything, the button remains greyed out, even after choosing the right folder. :(

Wait a second... how do you know? 8O