3ds in Zmodeler help

User avatar
BUGATTIMAN253MPH
MM2X Very Active User
MM2X Very Active User
Posts: 1295
Joined: Wed Mar 09, 2011 1:00 am
Location: Ireland
Contact:

3ds in Zmodeler help

Postby BUGATTIMAN253MPH » Sun Mar 30, 2014 6:45 pm

I'm trying to convert a 3d model from an .obj format to a .3ds format, so I used Blender to do this. But when I imported the new .3ds into Zmodeler 1.07b it didn't show up at all, no objects, no car, nothing.
Image
Best Midtown Madness 2 car converter of the year
Best Midtown Madness 2 car converter of the year
Author of the best Midtown Madness 2 car add-on of the year
Best active member Midtown Madness 1 screenshot-er

Image
Best active member avatar
Best Midtown Madness 2 breakout of the year
Funniest active member

User avatar
The_Most_Wanted
MM2X Active User
MM2X Active User
Posts: 960
Joined: Mon Oct 15, 2012 2:00 am
Location: Egypt

Postby The_Most_Wanted » Mon Mar 31, 2014 1:14 am

Try importing .3ds in Zmodeler 2 then export it as .z3d (Zmodeler 1)
Image
Best Midtown Madness 2 car converter of the year
Best Midtown Madness 2 innovation of the year
Author of the best Midtown Madness 2 mod of the year

Image
Best Midtown Madness 2 breakout of the year
Author of the best Midtown Madness 2 car add-on of the year

Image

User avatar
BUGATTIMAN253MPH
MM2X Very Active User
MM2X Very Active User
Posts: 1295
Joined: Wed Mar 09, 2011 1:00 am
Location: Ireland
Contact:

Postby BUGATTIMAN253MPH » Mon Mar 31, 2014 8:34 pm

Thanks man! :wink:
Image
Best Midtown Madness 2 car converter of the year
Best Midtown Madness 2 car converter of the year
Author of the best Midtown Madness 2 car add-on of the year
Best active member Midtown Madness 1 screenshot-er

Image
Best active member avatar
Best Midtown Madness 2 breakout of the year
Funniest active member